Dara Ortaokulu

Telefon : 04822218032
Belgegeçer : İnternet sitemizde Okulumuz(Okulumuz Hakkında )bölümünde okulumuzla ilgili bilgilere ulaşılabilir.
WEB https://daraortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Dara Mahallesi/Köyü Dara Küme Evleri No 51/3 Artuklu/MARDİN
VİZYON : Fiziki şartlarının, öğrencilerin sanattan spora kadar sosyal kültürel ve akademik anlamda en iyi şekilde yetişmesi için kullanılan çağdaş, dinamik ve yenilikçi bir kurum olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, özgür düşünen karşılıklı saygı ve güvene sahip, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, araştıran, sorgulayan, kültürel birikimlerini geleceğe taşıyan bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2022 YILI LGS YERLEŞTİRME SONUÇLARIMIZ: SINAVLI OKULLAR Proje İmam Hatip Lisesi: 1 (SINAVLI) Mardin Meslek Lisesi: 1(SINAVLI) SINAVSIZ OKULLAR Sağlık Meslek Lisesi: 3 Anadolu Lisesi: 6 İmam Hatip Lisesi: 2 Meslek Lisesi: 17 Açıköğretim Lisesi: 14 Toplam: 44 Öğrenci

Saatler : 08.20 - 14.40
Servis : Mardin il merkezinden okula öğretmen servisi vardır.
Ulaşım : Öğretmenler Mardin il merkezinden servisle ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : Köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Mardin il merkezine 35 km